Régóta várt fejlesztés valósulhatott meg Ménfőcsanakon

Tisztelt Ménfőcsanaki Lakosok!


A Győri út – Hegyalja utca – Malom út kereszteződése a ménfőcsanaki városrész egyik legforgalmasabb csomópontja. A városrész feltáró útja, egykoron a 83-as főútként működő Győri út felfűzi a városrész több utcáját, a Hegyalja utca jelentősen megnövekedett forgalmat bonyolít le.

Az elmúlt időszakban régóta várt fejlesztés valósulhatott meg, amely most biztonságosabb és dinamikusabb áthaladást biztosít a kereszteződésben mind az autóval, mind a gyalogosan közlekedők számára.


Takács Tímea és Szabó Jenő

Önkormányzati képviselők

 

 

Biztonságosabbá vált a Győri út - Horgas utca kereszteződése

Győr-Ménfőcsanakon a forgalmas Győri útba egymáshoz közel eső pontokban csatlakozik be a Horgas és Fekete István utca. Ez a forgalmi helyzet balesetveszélyes szituációkat okozott, ezért döntött az önkormányzat a csomópont korszerűsítése mellett, örömteli, hogy minderre pályázati pénzt is sikerült nyerni. – mondta el Borkai Zsolt, Győr város polgármestere a beruházás fő indokát. Hangsúlyozta: minden városrészben igyekeznek a közlekedési szempontból veszélyes csomópontokat biztonságosabbá tenni, de nagy szükség van a közlekedők körültekintő magatartására is.

 Szabó Jenő a terület önkormányzati képviselője kifejtette, a megvalósítást több éves előkészítő munka előzte meg, hiszen egy olyan komplex beruházásról van szó, amely biztonságossá teszi az autós és a gyalogos közlekedést, megoldja a parkolási problémákat és közvetlen kapcsolatot teremt a gyalogosok számára a Bezerédj-kastéllyal.

A csomópont telepítési helye és beláthatóságának biztosíthatósága miatt a Győri út egy

Bővebben...:

Tételek # 
Cím Szerző Találatok
Folytatódik a felújítás (2) Írta: Stoller Laszlo 3465
Hegyalja felújítása Írta: Stoller Laszlo 4738
Járda a kastélyhoz Írta: Stoller Laszlo 5245
"Kis" Öreg útca Írta: Stoller Laszlo 6354
Szabó Pál út felújítása Írta: Stoller Laszlo 6023
Lankás út... Írta: Stoller Laszlo 8657
Új, kettős csomópont Írta: Stoller Laszlo 7857
SmartNews.Com