Nyelvváltó

A nyelvváltó modul teszi lehetővé a nyelvcímkékben rejlő lehetőségek kiaknázását, melyek a tartalom, modulok és menühivatkozások létrehozásakor válnak elérhetővé.

Ez a modul a létező tartalomnyelvek listáját jeleníti meg a köztük való átváltáshoz.

A nyelv átváltásakor átirányít a választott nyelv számára meghatározott főlapra. Ezt követően a navigáció az ahhoz a nyelvhez meghatározott lesz.

E modul megfelelő működéséhez engedélyezni kell a Nyelvszűrő beépülő modult is.

Súgó

A nyelvváltó modul példájának megtekintéséhez lépj be az adminisztrációba, engedélyezd a nyelvszűrő beépülő modult, és a "nyelvváltó" című nyelvváltó modult, majd keresd fel a gyümölcsbolt vagy a park mintaweblapot. Ezután kövesd az ebben az oktatóanyagban adott utasításokat.

 

Keresés modul

Ez a modul egy keresőmezőt jelez ki. Súgó

Közzététel hírcsatornán modul

A hírcsatornán való közzétételhez szükséges modul egy hivatkozást jelez ki, melyen a felhasználók felvehetik a hírcsatornát a webhelyedről. Csak azokon az oldalakon jelenik meg, melyeknek lehetnek hírcsatornáik. Ez azt jelenti, hogy egyetlen cikk, kapcsolattartó vagy webes hivatkozás oldalán nem látható, mint például ezen sem. Súgó

Statisztika modul

A Statisztika modul a webhely felhasználóinak statisztikájával, az adatbázisban tárolt cikkek és az összegyűjtött webes hivatkozások számával együtt információkat jelenít meg a kiszolgálótelepítésről.

Fűző modul

Ez a modul a megadott helyre mutató keret ablakot jelenít meg. Súgó

SmartNews.Com