Kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés Ménfőcsanakon 2017. szeptember 30-án szombaton 8 és 16 óra között

Kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés
Ménfőcsanakon 2017. szeptember 30-án szombaton 8 és 16 óra között

A GYHG Nonprofit Kft. Takács Tímea és Szabó Jenő önkormányzati képviselők kérésére és támogatásával, a háztartásokban felhalmozódott lom jellegű hulladékok elhelyezésére
gyűjtőpontot üzemeltet egyszeri alkalommal. Az esemény szeptember 30-án, szombaton 8 és 16 óra között lesz Ménfőcsanakon, a vasútállomás melletti rakodótéren, a LAVILL telephelyével szemben. A helyszín a Koroncói út felől közelíthető meg. A hulladékok átvételére kizárólag a gyűjtőhelyen van lehetőség. Elhelyezhető itt például elektronikai, fém, műanyag hulladék, nyesedék, építési törmelék, csomagolóanyagok, bútorok, berendezési tárgyak. Veszélyes hulladékot a kihelyezett gyűjtőponton nem lehet leadni.

A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával, akiknek pedig ilyen nincs – mert a társasház közösen fizet –, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával, illetve személyi igazolvánnyal érkezzenek. A kihelyezett szelektív hulladékgyűjtés a rendőrség és a közterület felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.

 

 

 

 

 

 
SmartNews.Com