Kihelyezett hulladékudvar Ménfőcsanakon

Kihelyezett hulladékudvar Ménfőcsanakon

A Győri Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft. értesíti a lakosságot, hogy kihelyezett hulladékudvart működtet jövő hét végén Ménfőcsanakon.

A lakók szeptember 26-án, szombaton 8 és 17 óra között a vasútállomás melletti rakodótéren, a Lavill telephelyével szemben helyezhetik el feleslegessé vált holmijukat. (Megközelítés: Koroncói út felől.)

A szolgáltató felhívja a figyelmet, hogy veszélyes hulladéknak számító anyagokat nem lehet a gyűjtőponton elhelyezni, erre az állandó helyen működő hulladékudvarokban van lehetőség.

Az elektronikai, fém-, papír-, műanyag hulladékokat, nyesedéket, építési törmeléket, csomagolóanyagokat, bútorokat, berendezési tárgyakat szétválogatva veszik át a GYHG Kft. munkatársai.

A hulladék lerakására a győri lakosok, a Győrben szemétszállítási díjat fizetők jogosultak. Jogosultságukat igazolhatják a hulladékszállítási díj befizetéséről szóló számlával. Azok, akiknek ilyen nincs, mert a társasházuk közösen fizet, a korábban kiadott Győr Kártyával vagy lakcímkártyával, illetve személyi igazolvánnyal érkezzenek.

A lomtalanítás a rendőrség és a közterület-felügyelet kiemelt biztosítása mellett zajlik.

Szöveg: gyorplusz.hu

 
SmartNews.Com